Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Esra Erol 1 Mayıs neden yok bitti mi? Esra Erol izdivaç yayından kaldırıldı mı?

Yeni KHK kararları doğrultusunda ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da evlilik programı için 1 Mayıs Pazartesi gününde bir son dakika kararı geldi. 1 Mayıs Pazartesi ATV canlı yayın akışı haberimizde. Esra Erol'da yayından kaldırıldı mı? Esra Erol'da bitti mi final mi yaptı?

ATV 1 Mayıs Pazartesi yayın akşında görünen Esra Erol'danın bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Esra Erol'dan henüz bu konuda net bir açıklama gelmezken programın yayınlanıp yayınlanmayacağı bugün belli olacak. Esra Erol'da 1 Mayıs neden yok? Esra Erol'da yayından mı kaldırıldı?

ESRA EROL'da YAYINDAN MI KALDIRILDI?

Son yayınlanan KHK ile evlilik programlarına gelen yasak sonrasında Esra Erol'un programının yayından kaldırılacağı iddia ediliyor.

KHK'daki madde de “Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, arkadaş bulma amacıyla kişilerin tanıştırıldığı ve/veya buluşturulduğu türden programlara, takviye edici gıdalar ve benzeri destekleyici ürünler de dâhil olmak üzere herhangi bir ürünün ilgili mevzuatına aykırı olarak sağlık beyanıyla satışına, pazarlanmasına ve/veya reklamına, sohbet, arkadaşlık ve eş bulma hatlarının ve hizmetlerinin tanıtımına yer verilemez. Katma değerli elektronik haberleşme hizmet numaraları, yerel aranır numaralar, benzeri özel içerikli hizmetlere ilişkin numaralar ile özel ücrete tabi diğer sabit ve mobil numaralar kullanılmak suretiyle, izleyici ve dinleyicileri yanıltıcı ve/veya haksız kazanca neden olacak şekilde yarışma, çekiliş, lotarya ve benzeri adlar altında ödül ve ikramiye taahhüt edilemez ve bu yöntemle ürün tanıtımı, satışı ve pazarlaması yapılamaz.” ifadeleri yer aldı.

1 MAYIS PAZARTESİ ATV YAYIN AKIŞI

13.00 ATV Gün Ortası

13.40 Karavan

16.20 Esra Erol'da

19.00 ATV Ana Haber

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi