Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Hayat Bazen Tatlıdır final mi yapıyor bitiyor mu

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Hayat Bazen Tatlıdır reyting kurbanı oldu. Hayat Bazen Tatlıdır dizisi 26. final bölümü ile ekranlara veda ediyor. Hayat Bazen Tatlıdır dizisi neden bitiyor?

Star TV ekranlarının dizilerinden Hayat Bazen Tatlıdır 26. bölümü ile final yapıyor? Hayat Bazen Tatlıdır dizisi bitiyor mu?

Star TV ekranlarında her Pazar günü yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisi 26. final bölümü ile izleyenlerine veda ediyor. Başrollerinde Birce Akalay, Ufuk Özkan ve Kanbolat Görkem Arslan'ın oynadığı Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin final bölümü 30 Nisan Pazar gününde saat 20.00'da Star TV ekranlarında olacak.

HAYAT BAZEN TATLIDIR 26. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Merdivenden yuvarlanan Hayat’ın durumu kritiktir. Yoğun bakıma alınan Hayat öğretmen, ölümle yaşam arasındaki ince çizgide, gidip gelmekte yaşam savaşı vermektedir.

Öte yandan Hayat’ı öldürmeye teşebbüs ettiği için Tamer’in verdiği ifade doğrultusunda Cerrah tutuklanarak, hapse gönderilir. Cerrah, Tamer’in intikamını almak için hapishaneden kaçar.

Koray ve Asya’nın öpüştüğünü gören Sevda her ikisinden de bunun hesabını sormaya karar verir. Kendi bildiği yöntemlerle bunu gerçekleştirir de. Zaten Loçko’dan ayrılan Asya için Sevda’nın bu tavrı son noktadır ve o da Koray’la birlikte eski okuluna dönmeye karar verir.

Burak’ın hala Sevda’yı unutamadığını düşünen Gözde, Onun foyasını ortaya çıkarmak için bir plan yapar. Bu planın sonucunda, Burakla ilişkisini bitirip bitirmeyeceğine karar verecektir.

Şerif müdür annesini ikna edemediği için, Birtanem öğretmenle evlenmekten vaz geçer. Birtanem ve Şerif büyük bir kavga edip ayrılırlar. Şerif perişan olur. Annesi Perihan hanım oğlunun bu durumuna çok üzülmektedir.

HAYAT BAZEN TATLIDIR DİZİ KONUSU

Öğretmenliği boyunca doğru bildiklerini savunduğu için çeşitli sürgünler yemiş, gittikleri yerdeki okul müdürleri ile sorunlar yaşamış Hayat öğretmen, maddi sebeplerden dolayı bir süredir özel bir kolejde çalışmaktadır. Yıllar önce evlilik hazırlığı içindeyken kendisini yüzüstü bırakıp giden nişanlısı Sinan’dan sonra aşka küsmüş; kendini kardeşi Gözde’nin eğitimine ve genç insanların eğitimine adamıştır.

Hayat’ın okulunda okuyan ve zengin bir ailenin tek çocuğu olan, psikopat tavırları ile dikkat çeken Barkın ile kardeşi Gözde’nin arkadaşlığı abla kardeşin hayatlarını değiştirir. Barkın okulun son günlerinde evinde düzenlediği partide Gözde’nin sarhoşluğundan yararlanmaya kalkınca Hayat durumu öğrenir ve kardeşini Barkın’ın elinden kurtarır. Hayat’ın Barkın’ın evine yaptığı bu baskın onun kolejdeki işine son verilmesine neden olur. Kız kardeşinin daha fazla zarar görmemesi için polise bildirmedikleri bu olay sonrası işinden olan Hayat, devlet okulundaki görevine geri döner ve Anadolu yakasının uzak bir semtindeki bir Anadolu lisesine tayinini ister.

Anadolu yakasında eski bir okul olan yeni lisesi, farklı karakterlerdeki öğretmenleri, haylaz ama sevimli öğrencileri ve okulun gelirlerini kendi giderleriyle değiştiren bir okul müdürü ile oldukça hareketli bir lisedir. Hayat öğretmen ve kardeşi Gözde’nin okula gelmesi ile bazı dengelerde değişmeler olur. Gözde’nin diğer kız öğrencileri kıskandıran güzelliği ve farklı tavırları onu okulun ve erkek öğrencilerin gözdesi yapar. En başta da okulun yakışıklısı Ronaldo’nun…

Fakat abla ve kız kardeş yeni okullarına gittiklerinde onları bir sürpriz daha beklemektedir. Gözde'nin belalısı Barkın iki arkadaşı ile birlikte kaydını Gözde’nin yeni okuluna aldırmıştır. Hayat bu duruma dayanamaz ve Barkın’ın babası Cerrah lakaplı eski bir mafya babasının kapısına dayanır. Cerrah, Hayat’ın idealist tavırlarından etkilenmiştir üstelik.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi