Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

İçerde 34. yeni bölüm ilk sahne fragmanı Show TV

İçerde 34. yeni bölüm ilk sahne fragmanı yayınlandı mı? İçerde 34. bölüm fragmanı haberimizde.

İçerde dizisinin 34. yeni bölüm ilk sahne fragmanı yayınlandı. İçerde dizisinin 34. bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz. İçerde yeni bölümünde neler olacak?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli'nin oynadığı İçerde dizisi yeni bölümüyle 8 Mayıs Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında yayınlanacak.

İÇERDE 34. BÖLÜM ÖZETİ

Mert sonunda Sarp'ın polis olduğunu öğrenir. Artık hem Mert hem de Sarp, İçerde olmayacaktır. Tüm gerçekleri Celal'e anlatmak isteyen Mert buna cesaret edemez. Çünkü Celal'in hem Füsun'a hem de Eylem'e zarar vereceğinden korkar.

Mert ise tekrardan Kudret'in peşine düşer. Kudret'in paralarını alan Alyanak ise herkesin dengesini değiştirecek dosyalara sahiptir. Celal'in yok olması için planlar yapmaya başlar. Celal halen Kudret'ten intikam alma peşindedir. Celal sonunda kendisinden saklanan tüm gerçekleri öğrenir.

İÇERDE DİZİ KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır. 

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

İÇERDE SON BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi