Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

CHP'den çocuk hakları için yasa teklifi

CHP tarafından her geçen gün farklı bir olay çıkıyor veya çıkartılıyor. Şimdi ise CHP tarafından; ''Çocuk haklarına yönelik düzenleme yapılması'' isteği geldi. CHP'nin Adana Milletvekili olan Elif Doğan yeni bir yasa için ''yola koyuldum'' sözlerini söyledi. CHP tarafından milletvekili olarak seçilen Elif Doğan; ''Çocuk haklarının uluslararası sözleşmelere göre düzenlenmesi gerekiyor. Uygunluğu izlenmesi için komisyonu kurulması gerekiyor.'' Dedi. Buna binayen böyle bir şey için meclise yasa teklifi sunuldu.

 CHP'den çocuk hakları için yasa teklifi

CHP tarafından her geçen gün farklı bir olay çıkıyor veya çıkartılıyor. Şimdi ise CHP tarafından; ''Çocuk haklarına yönelik düzenleme yapılması'' isteği geldi.
CHP'nin Adana Milletvekili olan Elif Doğan yeni bir yasa için ''yola koyuldum'' sözlerini söyledi. CHP tarafından milletvekili olarak seçilen Elif Doğan; ''Çocuk haklarının uluslararası sözleşmelere göre düzenlenmesi gerekiyor. Uygunluğu izlenmesi için komisyonu kurulması gerekiyor.'' Dedi. Buna binayen böyle bir şey için meclise yasa teklifi sunuldu.

TBMM başkanlığına sunulan bu yasa içerisinde çocuk haklarına yönelik bazı değişiklikler ve bilgiler yer alıyordu. Çocuklara yönelik alınacak önlemler ve çocukların daha üst refah seviyesi içerisinde yaşaması için bazı şartlar ve kurallar yer alıyordu. Bunun için yasa hazırlanıldı ve TBMM'nin başkanlığına sunuldu. Şuanda ise

TBMM tarafından yeni bir komisyon kurulması gerekiyor. TBMM eğer bu komisyonu kurarsa Türkiye'de çocuklar hakkında olan yasalarda büyük değişiklikler yapılacak ve çocuklar hakkında olan yasa tek bir başlık halinde değil daha geniş bir ortam içerisinde düzenlenecek ve bu şekilde seyirini devam ettirecek.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi