Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Haluk Koç’tan şok Erdoğan çıkışı: Yere batsın senin sarayın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç Erdoğan’a şok çıkış yaptı. Koç Erdoğan’a seslenerek Yere batsın senin sarayın dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç Erdoğan’a şok çıkış yaptı. Koç Erdoğan’a seslenerek Yere batsın senin sarayın dedi.
 
CHP Genel Başkanı Haluk Koç Erdoğan’ın sarayın yolunu bilmeyenlerle işim olmaz sözlerine sert bir çıkış yaparak yere batsın senin sarayın dedi. Türkiye’nin derdinin Cumhurbaşkanı’nın oturduğu saray olmadığını Türkiye’nin derdinin ateş düşen evler olduğunu söyleyen Haluk Koç Türkiye’nin ateş çemberine döndüğünü ve 13 yıldır ülkeyi yönetenlerin sorumlulukları yokmuş gibi davrandıklarını dile getirdi.
Erdoğan’ın terörden şikayet ederken yüzünün bile kızarmadığını söyleyen Haluk Koç Erdoğan’ın PKK lideri ile silah bırakmadan hukuk devletini çiğneyerek pazarlık yaptığını dile getirdi. Haluk Koç Erdoğan’ı PKK’nın şehir yapılanmalarına göz yummakla itham etti. Hükümetin ektiklerini evlatlarımızın canları ile ödediğinin altını çizen Koç “Bugün ne yazık ki bunların ektikleri bu fırtınanın faturasını, gencecik evlatlarımızla beraber bütün Türkiye ödüyor. Canlarıyla ödüyor. Korkularıyla ödüyor.” İfadelerini kullandı.
Seçim zamanının geldiğini ve seçimle gitmemek için her yolu deneyecek gözü karalıkta olduklarını söyleyen Koç “Türkiye’yi hep beraber bu karanlığın esiri olmaktan kurtarmak zorundayım. Farklılıklarımızı bir kenara koyup, ortak noktada buluşup, milletimizin beklentisini karşılamak zorundayız.” Şeklinde konuştu.
    
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi