Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Diego Reyes Fenerbahçe'de

Fenerbahçe yeni transferi Meksikalı stoper Diego Reyes ile anlaştığını resmen borsaya bildirdi. Sarı lacivertli taraftarlar Reyes'e sosyal medya üzerinden büyük bir destek verdi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe yeni stoperi Diego Reyes ile anlaştığını resmen duyurdu. Yeni Meksikalı stoper Reyes bu sezon sarı lacivertlilerin 7. transferi olarak dikkat çekti.

Fenerbahçe transfer sezonunun sonları yaklaşırken kadrosunu yeni oyuncularla süslemeye devam ediyor. Guialano ve Josef de Souza'nın satışından gelen para ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe bonservisi elinde olan Meksikalı stoper Reyes'i kadrosuna kattığını açıkladı. Daha öncesinde Berke Özer, Barış Alıcı, Ferdi Kadıoğlu, Andre Ayew, Islam Slimani ve Michael Frey'i kadrosuna dahil eden sarı lacivertliler bugün de resmen Reyes ile anlaştığını KAP'a bildirdi. Sosyal medya üzerinden Reyes ile her konuda anlaştığını sarı lacivertli taraftarlara duyuran Fenerbahçe yönetimi yeni transferlerin müjdesini de vermiş oldu.

Bonservisi elinde olan 26 yaşındaki Meksikalı stoper Reyes ile daha önceden İngiliz kulüpleri de ilgilenmiş ancak oyuncu bu teklifleri geri çevirmişti. Porto ile sözleşmesi sona eren Meksikalı stoper geçen sezon Portekiz ekibinde 12 maçta forma giyerek rakip ağları 2 kez havalandırmıştı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi