Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Aykut Kocaman maçın sonunda patlama yaptı

Takımına güvendiğini vurgulayan Kocaman, "Yapmamız gereken tek şey her şeye karşın Medipol Başakşehir ve Sakatlar hakkında bilgi Aykut Kocaman, sakat futbolcular hakkında da bilgi vererek, şöyle konuştu: "Janssen daha uzun sürecek.

Takımına güvendiğini vurgulayan Kocaman, "Yapmamız gereken tek şey her şeye karşın Medipol Başakşehir ve

Sakatlar hakkında bilgi

Aykut Kocaman, sakat futbolcular hakkında da bilgi vererek, şöyle konuştu:

"Janssen daha uzun sürecek. Skrtel'in yetişmesi yüzde 50 gibi duruyor. Neto ve Şener dönecek. İsmail dünkü ter antrenmanında sakatlandı. Giuliano, Başakşehir için umutlu yok lakin Alanyaspor ve Beşiktaş maçları için bakacağız. Mehmet Ekici değil. Sakatlığı düzelmedi. Onu bekliyoruz. Fenerbahçe'yi öldürme, güldürme durumunun yanında bu sakatlıklar da canımızı acıtıyor."

Aykut Iri, genç takımda oynayan bir stoperin sakatlıklar varken forma giyip giyemeceğiyle ilgili soruya ise, "Şu anki seviye o seviye değil. Pozisyon itibarıyla merkez forvet ile stoper aralarında ciddi farklar var. Biz sonuçta saha içi organizasyonuyla herkesi bitmiş yenecek güce sahibiz." cevabını verdi.

PFDK'ya sevk edilmesi

Aykut Kocaman, Akın Çorap Giresunspor maçından daha sonra yaptığı talimatlar sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesiyle ilgili gelen soruya ise şu yanıtı verdi:

"Ben o söylememi 'vazgeçtim' anlamında söylemedim. Fazlasını söylemenin de anlamı yok. Bizim futbol dünyamız için söylüyorum, her şey alenen ortada, körler sağırlar birbirini ağırlar. PFDK şunu yaptı illaki, 'biz kazanan olamayız.' dememi manidar buldular. Onları da rahatlatan cümleydi olur ya de."

Aykut Iri, devre arası kampına götürülmeyen ancak ara transfer döneminde transfer yapamayan Ozan Tufan'la ilgili ise şunları kaydetti:

"kişisel olarak kimseyi cezalandırma gibi bir düşüncem yok. Kişisel anlamda bakıldığında Fenerbahçe'nin menfaatlerine zarar gelsin istemem. Ozan'ı özellikle kadroya almayarak daha net karar vermesini sağladım. Aktarma dönemi bitti. Önümüzdeki günlerde değerlendirme yapacağız. Olumlu mu olur, olumsuz mu, bilemem.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi