Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Bayern 'Barca'landı

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanyol devi Barcelona, sahasında konuk ettiği Alman devi Bayern Münih’i 3-1 ile geçerek, rövanş öncesi final yolunda büyük avantaj yakaladı..

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanyol devi Barcelona, sahasında konuk ettiği Alman devi Bayern Münih’i 3-1 ile geçerek, rövanş öncesi final yolunda büyük avantaj yakaladı..

 

Camp Nou’da oynanan mücadelede İtalyan hakem Nicola Rizzoli düdük çaldı. Arjantinli yıldız Lionel Messi’nin 2 gol ve 1 asist yaptığı karşılaşmada Katalan ekibi Barcelona, Alman temsilcisi Bayern Münih’i son 13 dakikada sahadan sildi.



 

Konuk ekip Bayern Münih’te Arjen Robben ve Frank Ribery’nin eksikliği oldukça fazla etkiledi. Son toplarda oldukça etkisiz kalan Bayern Münih, son 13 dakikada Arjantinli yıldız Lionel Messi’yi durduramadı.



 

77. dakikada Daniel Alves’in pası ile ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Lionel Messi’nin sert ve düzgün vuruşunda Barcelona 1-0 öne geçti. Golden 3 dakika sonra ise 80. dakikada sahneye bir kez daha Messi çıktı ve Bayern Münih kalecisi Neuer'in üzerinden plase vuruş ile skoru 2-0’a getirdi. 90+2’de Barcelona kontra atağında Messi’nin ara pası ile topla buluşan Brezilyalı yıldız Neymar, maçın skorunu ilan etti. 3-0..



 

Oldukça büyük bir avantaj yakalayan Barcelona’da tribünlerde adeta full çekti. Bayern Münih ile Barcelona, 12 Mayıs 2015 Salı günü, Allianz Arena’da oynanacak olan rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi