Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Galatasaray Altay şifresiz Taraftarium24 canlı izle! GS Altay KralBozguncu canlı maç izle

Galatasaray Altay maçını şifresiz canlı izlemek isteyenler link arayışında. Süper Lig 15. haftasında Galatasaray Altay maçı canlı yayınla Bein Sports 1 de. GS Altay maçı şifresiz Taraftarium24, Justin TV, SelçukSports, KralBozguncu linkleri aranmakta.

Galatasaray Altay maçı şifresiz canlı yayınla Bein Sports 1 ekranlarında. Süper Lig’de 15. hafta maçında Galatasaray ile Altay takımları NEF Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Futbol severler de Galatasaray Altay maçını şifresiz canlı izlemek için link arıyor.

4 Aralık 2021 Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Galatasaray Altay maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Galatasaray Altay maçını şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar özellikle Taraftarium24, Justin TV, SelçukSports, KralBozguncu linklerini tercih ediyor. Ancak bu tür siteler illegal olduğundan sizde en uygun fiyatlarla Digiturk’e abone olarak Bein Connect uygulaması üzerinden Galatasaray Altay maçını şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Süper Lig'de dalgalı bir performans sergileyen sarı-kırmızılı ekip, geride kalan 14 maçta 6 galibiyet, 4'er de beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. 22 puan toplayan "Cimbom", namağlup lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde 8. sırada yer aldı.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde sezona iyi bir giriş yapan İzmir temsilcisi, son 7 maçta 2 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Bu sezon ligde 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 17 puan toplayan Altay, haftaya 13. sırada girdi.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'deki son 5 karşılaşmanın 4'ünde galibiyet alamadı.

Ligde 10. haftada Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, 11. haftada Gaziantep FK'yi 2-0'lık skorla geçti. Fatih Terim'in öğrencileri, 12. haftada VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalırken, 13. haftadaki derbide Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi. Galatasaray, son olarak 14. haftada Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldı.

Son 3 lig maçında 2 beraberlik, 1 yenilgi yaşayan Galatasaray, rakip filelere 5 gol gönderirken, kalesinde de aynı sayıda gol gördü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi