Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Facebook, Messenger oyunlarıyla devrim yaratacak

Dünyaca ünlü olan sosyal medya platformu Facebook, Messenger uygulaması için yaptığı yenilik ile herkesi büyülemeyi başardı.

Aylık ortalama 1 milyar ve üzeri aktif üyesi olan sosyal medya sitesi Facebook, geçtiğimiz aylarda geliştirdiği Instant Games projesi ile ses getirmeyi başardı.

Proje tüm dünya genelinde aktif değildi ancak yeni yapılan güncelleme ile birlikte tüm dünyada kullanıma sunuldu. Facebook, messenger kullanan kullanıcıları düşünerek geliştirdiği bu özellik ile messengerde sıkılan kullanıcılar anlık olarak oyun oynayabilecek ve bu sayede kullanıcıların messenger de durma süresi daha da artacak gibi gözüküyor. 

Sürekli kendini geliştiren facebook şirketi, Anlık Oyunlar yani Instant Games projesi ile Messengeri sadece mesajlaşma uygulaması halinden çıkarmayı ve tamamen ayrı bir sosyal platform yapmayı hedefliyor diyebiliriz. İnsanlar arkadaşları ve tanıdıkları ile birlikte rekabetli ve heyecan dolu bir şekilde Facebook'ta oyun oynayabilecek. Bu sayede vakit öldürebilecekler. Anlaşılan keyifli ve heyecanlı saatler bizleri bekliyor olacak.

Messenger’ın oyun deneyimini daha fazla pratik ve muhteşem hale getiren bu yeniliği ile birlikte kullanıcılara sunulan ilk oyunlardan biri de Zynga’nın Words With Friends oldu.
Dünya genelinde çok fazla ilgi gören Words With Friends artık telefonlardan indirilmeye gerek kalmadan direkt Messenger üzerinden oynanabilecek. Şunu belirtmekte de fayda var,
Facebook Messenger’ın oyun alternatifleri Words With Friends ile kısıtlı kalmayacağı gibi yaşadığınız ülkeye ve tercihiniz olan akıllı telefona göre de değişkenlik gösterecek. Yaklaşık olarak 50 oyun alternatifi olduğu söylenen bu proje kullanıcılarını bekliyor diyebiliriz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi