Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus bu tarihte satışa çıkacak!

Apple'ın iPhone ürünlerindeki yeni amiral gemisi cihazları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın satışa çıkacağı tarih belli oldu.

 Apple'ın iPhone ürünlerindeki yeni amiral gemisi cihazları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın satışa çıkacağı tarih belli oldu.

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple'ın tanıtımı beklenen yeni model akıllı telefonları İPhone 6S ve İPhone 6S Plus'ın ne zaman tanıtılacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Apple kaynaklarından alınan haberlere göre, şirketin her ne kadar resmi bir açıklama ve davet gerçekleştirmemiş olsa da, 9 Eylül'de yeni İPhone'ları tanıtmaya hazırlandığı öğrenilmişti. 

Teknoloji devi Apple, normalde Eylül ayında yeni telefonlarını duyuruyor ve duyurudan birkaç gün sonra da satışlara başlıyor. Aynı yöntemin bu sene de devam etmesi bekleniyor. The Michael Report ve iGeneration adındaki teknoloji sitelerinin yapmış oldukları iddialar göz önüne alınırsa Apple, telefonları 9 Eylül'de kullanıcıyla buluşturacak, 18 Eylül itibarıyla telefonların ön siparişleri başlayacak ve 25 Eylül itibarıyla da ürünlerin satışları gerçekleşecek.

Apple kullanıcılarının ve teknoloji meraklılarının yeni telefonları Apple'ın online mağazası üzerinden, Verizon, Sprint, AT&T ve T-Mobile gibi operatörler üzerinden sipariş verebileceği söyleniyor. Ürünlerin ilk çıkacağı ülkeler arasında Amerika, Fransa, Almanya ve Birleşik Krallık gibi isimler var. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi