Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Tesla Türkiye'ye Geliyor Hemde Tüm Modelleri ile birlikte !

Herkes tarafından bilinen elektrikli otomobil markası devi TESLA Türkiye'ye geliyor. Artık TESLA Türkiye'de Faliyet Gösterecek. 2022 Yılının içerisinde resmen kurulusunu vermesi bekleniyor. İlk Etapta 4 Modelini Satışa sunacak.

Herkes tarafından bilinen elektrikli otomobil markası devi TESLA Türkiye'ye geliyor. Artık TESLA Türkiye'de Faliyet Gösterecek. 2022 Yılının içerisinde resmen kurulusunu vermesi bekleniyor. İlk Etapta 4 Modelini Satışa sunacak olan teslanın Türkiye'de ki faliyetlerini Türkiye CEO'su da belli olmuş durumda. İşte O isim Kemal Geçer. Elon Musk'ın transferiyle Tesla'nın CEO'su olduğu resmen duyuruldu.

Görsel ve yazılı basın içerisinde yer alan haberlere göre Türkiye'deki faaliyetleri için Tesla Motorları adında bir şirket kuran Tesla firması, Model X, Model Y, Model 3 ve Model S modellerini ile birliktee toplam 4 modeli ile Türkiye'de satışa sunulmuş olacak.

Verilen bilgilere bilgilere göre Tesla firması ile SpaceX'in Kurucusu olan Elon Musk, 710 bin TL olan Tesla Motorları şirketinin sermayesini tek kalemde 50 milyon TL nakit ödeyerek arttırmış.

Lufthansa Grubu bünyesindeki Havayolları'nın Türkiye ve Irak'tan sorumlu olan ve aynı zamanda Genel Müdürlük görevini 2016 yılından bu yana südürmekte olan ve üç kez 40 yaş altı başarılı CEO ödülü almış olan Kemal Geçer, Elon Musk'ın yapmış olduğu transfer ile birlikteTesla'nın Türkiye CEO'su olarak basına bildirildi..

Peki Kemal Geçer Kimdir ?

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi