Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Whatsapp VPN giriş yöntemleri nasıl kullanılır

Sosyal medyada yayılan Whatsapp çöktü mü iddialarından sonra kullanıcılar şimdiden VPN ve DNS ayarlarını kullanmaya başladılar. Whatsapp VPN nedir nasıl kullanılır?

Son dakikalarda Whatsapp'a erişim engelinde kullanıcılar oldukça sıkıntı yaşıyor. Peki Whatsapp VPN nasıl kullanılır? Whatsapp'a nasıl girilir? Whatsapp giriş yöntemleri haberimizde.

Dünyanın en önemli mesajlaşma platformlarından biri olan Whatsapp'a erişim sorunu kullanıcıları çileden çıkarmaya başladı. Kullanıcılar bilgisayarlarından DNS ayarlarını değiştirerek Whatsapp Web'e bağlanmaya çalışırken bazıları ise VPN yollarını denemeye başladılar.

WHATSAPP'A GİREBİLMEK İÇİN VPN NASIL KULLANILIR?

Zenmate isimli VPN programı bilgisayarlarda tarayıcı eklentisi, cep telefonlarında ise uygulama olarak kullanılmaktadır. iPhone için Appstore ve Android için Google Play'de Zenmate uygulamasını bulabilirsiniz.

Twitter, Facebook, Whatsapp ve YouTube'a VPN ile nasıl girilir? İşte ücretsiz olarak kullanabileceğiniz en popüler 5 ücretsiz VPN servisi...

1. CyberGhost VPN 6

Ücretsiz bir VPN hizmeti olan CyberGhost, web etkinliğinizi izlemediğini gururla söylerken, bunu destekleyecek bir şeffaflık raporu yayınlıyor. CyberGhost, ziyaret ettiğiniz web sitelerine yolladığınız verileri kontrol etmenizi sağlayacak işlevler de sunuyor. Aradığınız gizlilik ise CyberGhost tam size göre.

2. Tunnelbear

Geliştiricilerinin de söylediği gibi Tunnelbear'ın kullanımı "çok ama çok kolay". Windows, Mac ve mobil cihazlar için uygulamalar sunan Tunnelbear, Hong Kong'tan Norveç'e verinizi yönlendirebileceğiniz birçok sunucu sunuyor. Ücretsiz sürümde yalnızca Avustralya ve Hindistan noktalarını kullanamıyorsunuz.

3. VPNBook

Kendine güvenen bir bilgisayar kullanıcısı iseniz veya birden fazla cihazı VPN koruması altına almak istiyorsanız, VPNBook sizin için iyi bir seçenek. VPNBook ek bir uygulama kullanmıyor; ayarları işletim sisteminizin ilgili bölümlerinde yapmanız yeterli.

4. Kendi OpenVPN sunucunuzu kurun

Evinizde kendi OpenVPN sunucunuzu kurmak iyi bir düşünce, ancak sunucunuza iki kişiden fazlasının bağlanması gerekiyorsa biraz para harcamanız gerekecek. Sunucuyu kurduktan sonra ona OpenVPN istemci yazılımıyla bağlanabilir, sadece ev ağınızın trafiğini şifrelemekle kalmayıp, ağınıza uzaktan, sanki evinizdeymiş gibi bağlanabilirsiniz.

5. Hotspot Shield Free

Bir süredir piyasada olan Hotspot Shield Free için söyleyeceklerimiz karışık. Ücretsiz bir hizmet olarak müthiş olsa da, ayakta kalmak için gösterdiği reklamlar ve araç çubukları canınızı bir noktadan sonra sıkabiliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi