Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

13 yaşındaki kız kayıp! Hiç bir şekilde haber alınamıyor!

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde annesi 41 yaşında olan Alev Özaskan ile birlikte yaşayan ve anneannesine gideceğini söyleyerek evden çıkan13 yaşındaki Yağmur Kırtay, kayıplara karıştı haber alınamıyor.

 İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde annesi 41 yaşında olan Alev Özaskan ile birlikte yaşayan ve anneannesine gideceğini söyleyerek evden çıkan13 yaşındaki Yağmur Kırtay, kayıplara karıştı haber alınamıyor. 

Kızının cep telefonunun ve kimliğinin yanında olmadığı söyleyen anne Özaskan,  "Sosyal medyadaki hesaplarını kontrol ettim ancak şüpheli bir durum göremedim. Sabaha kadar aramadığımız yer ve arkadaşı kalmadı. Kızımın bulunması için yardım istiyorum" şeklinde açıklama yaptı. 

Karabağlar İlçesi Yeşiyurt Semti'nde oturan Alev Özaskan'ın Hasan Tahsin Otaokulu 8'inci sınıf öğrencisi kızı Yağmur Kırtay,  dün saat 12.00 sularında, arka sokakta oturan anneannesine gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Anneannesinin evine gitmediği anlaşılan genç kızın bulunması adına aile seferber oldu. Güvenlik birimlerine durumun bildirilmesi ardından anne ve yakınları Kırtay'ın sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını inceleme altına almasının ardından, teker teker arkadaşlarını aradı. Fakat, saatlerin geçmesine rağmen genç kıza bir türlü ulaşılamadı. 

Sosyal paylaşım siteleri üzerinden kızına ulaşamadıklarını belirten ve paylaşımlarda bulunarak yardım isteyen anne ise şöyle yazdı ; 

"Böyle bir şeyi yapacak biri değildi. Üzerinde kısa gri şort ve askılı beyaz tişört vardı. Arka sokakta oturan anneannesinin evine gidecekti, yanında, cep telefonu, kimlik veya para yoktu. Kızımın bulunması için yardım istiyorum. Kızımı görenler polisi ya da beni 0534 919 49 29 numaralı telefonumdan arayabilir."
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi