Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

28 Nisan Cuma günlük burç yorumları falınız Rezzan Kiraz Nuray Sayarı

28 Nisan 2017 Cuma tarihine ait akrep, aslan, balık, başak, boğa, ikizler, koç, kova, oğlak, terazi, yay, yengeç Rezzan Kiraz ve Nuray Sayarı günlük burç yorumları haberimizden okuyabilirsiniz.

Akrep, aslan, balık, başak, boğa, ikizler, koç, kova, oğlak, terazi, yay ve yengeç burçlarına ait Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz 28 Nisan 2017 Cuma günlük burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz. Burcunuz bugün ne söylüyor? 28 Nisan 2017 Cuma günlük burç yorumlarını sizler için paylaşıyoruz.

Günlük burç yorumları astroloji uzmanları tarafından geçmiş tecrübeler eşliğinde hazırlanan ortalama tahminler olarak gündeme gelmektedir. Pek çok insan için bir anlam ifade etmeyen burç yorumları genel olarak ciddiye alınmaktadır.

Günlük burç yorumları genellikle ilgili burcun genel özellikleriyle paralellik gösterir ve konusunda uzman astrologlar ayın, güneşin ve yıldızların pozisyonlarına göre tahminler yaparlar. Ülkemizde günlük burç yorumları deyince akla ilk gelen isimler arasında Rezzan Kiraz, Hande Kazanova, Nuray Sayarı, R. Hakan Kırkoğlu, İrem Su, Şenay Devi Yangel gibi isimler gündeme gelir. Genel itibariyle tahminlerin tuttuğu gözlense de günlük burç yorumları sadece eğlence ve zaman geçirme amacıyla da okunmaktadır.

28 NİSAN 2017 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan): Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız.

BOĞA BURCU

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs): Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Akşama doğru alacağınız haberler sizi mutlu edecek.

İKİZLER BURCU

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran): Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız.. Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir.

YENGEÇ BURCU

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz): İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir dönem içindesiniz.. Yatırımlarınız hızla gelişecektir.

ASLAN BURCU

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos): Paranızın değerini bilirken, tüm enerjinizi para kazanmaya yönelteceksiniz. Birlikte iş yaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. Güçlü kişiliğinizle çevrenizin dikkati üzerinizde olacak.

BAŞAK BURCU

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül): İşyerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

TERAZİ BURCU

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim): Bugün, kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor, kendinizin ve partnerinizin çıkarlarını kendi potanızda toplayarak, paylaşım yoluna gitmeyecek, kendi sınırlarınızı koruma içgüdüsü ile yaşayacaksınız.

AKREP BURCU

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım): Yeni projelerin, yeni fikirlerin, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

YAY BURCU

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık): Bugün, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Düşüncelerinizi sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız. Metabolizmanızı yoracak yiyeceklerden uzak kalın.

OĞLAK BURCU

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak): Aşk ve ilişkilerinizi kontrollü yaşamak için göstereceğiniz çabalar olumlu sonuçlar verecek. Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz.

SAKA (KOVA) BURCU

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat): Çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak. Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerin destek verici davranışları sizi memnun edecektir.

BALIK BURCU

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart): Verilen sözlerin yerine getirilmemesi konusunda titiz davranacaksınız. Başladığınız işin büyüyüp kazanç konusunda size artı getirmesi sizi mutlu edecektir. Yaratıcılığınızın ön planda olması sizi bir adım daha öne taşıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi