Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Metrobüs durağında genç kıza 'tecavüz' girişimi son anda önlendi

İstanbul, dün akşam saatlerinde dehşet bir olayı yaşadı. İşten çıkıp evine gitmeye çalışan bir kız metrobüs durağında indikten sonra bir Suriye uyruklu şahıs tarafından tacize uğradı. Suriyeli şahsın tecavüz etmeye kalktı kız karşı koyunca çevredeki vatandaşlar duruma müdahale ederek saldırganı yakaladı.

19 yaşındaki genç kız, akşam saatlerinde evine gitmek üzere metrobüsü kullandı. Metrobüsten ineceği durağa geldiğinde inip üst geçitten indiği sırada İstanbul'un en işlek semtlerinden Okmeydanı'nda bir Suriyeli şahsın tacizine uğradı. Saldırgan genç kızı sürükleyerek çimenliklere götürmeye çalıştı. Tecavüz etmeye kalktığı 19 yaşındaki genç kız eteğini açmaya çalışan saldırgana direnip çığlık atınca çevredeki vatandaşlar duruma müdahale edip saldırganı yakaladı.

37 yaşındaki Suriyeli çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanıp polise teslim edilirken saldırgan suçlamaları kabul etmedi.

Olay anında 19 yaşındaki genç kızın telefonunu da gasp eden saldırgan hakkında savcılık tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. Hakim karşısına çıkartılan saldırgan adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Mahkeme sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan 19 yaşındaki mağdur kız 'Beni taciz etti, çimenlere doğru çekmeye çalıştı. Tekmeledim kendisini o da cebimdeki telefonu almaya çalıştı ama alamadı yere düşürdü. Olayda üçüncü bir şahıs yoktu. Zaten bana saldıran kişiyi de karakolda teşhis ettim' ifadelerini kullandı.

Hakkında 22 yıl hapis cezası ile dava açılan Suriye uyruklu saldırgan adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılırken önümüzdeki günlerde yeniden hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi