eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

IŞİD'den Atatürk'e hakaret ve savaş çağrısı!
Terör Örgütü IŞİD sonunda bunu da yaptı. İstanbul'un henüz fethedilmediğini düşünen IŞİD, Türkiye'deki IŞİD sempatizanlarına 'İstanbul'u fethetme' çağrısı yaptı.

Daha önce de çoğu kere Türkiye'yi savaşla ve cihat yapmakla bol miktarda tehdit eden terör örgütü IŞİD, yeni yayınlamış olduğu video ile Türkiye'deki insanlara fetih yapmalarını söyledi. Yayınlanan videoda konuşan IŞİD öncüsünün geçen sene Türkiye'den IŞİD'e katıldığı öğrenildi. Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve günümüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için olumsuz ve hatta hakarete varan ifadelerin yer aldığı videoda, Ankara'nın ABD öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyona katılması eleştirilirken, Türkiye'deki IŞİD sempatizanlarına İstanbul'u fethetme çağrısı yapılıyor.  Türkiyeli bir IŞİD militanının Türkçe konuştuğu ve profesyonel çekim tekniği ise gözlerden kaçmıyor.

"Savaşınız Allah yolunda cihad ve ölüleriniz Allah katında şehit olsun."

Videoda Türkiye'de bulunan sempatizanlara seslenen seslenen IŞİD öncüsü konuşması sırasında şu ifadeleri kullandı:
 
"Ey Türkiye halkı; Vakit geçmeden sizin bu ateistlere, haçlılara ve siz kandırıp haçlılara köle yapan bu tağutlara karşı ayaklanıp onlarla bir an evvel savaşmanız lazım. Bundan önce de bu hain tağutun ve arkadaşlarının başınıza musallat olmasına neden olan esbaplardan tevbe etmeniz gerekir. Demokrasiyi, laikliği, beşeri kanunları, kabirperestliği ve bunların dışındaki tağutları inkâr edin. Ta ki savaşınız Allah yolunda cihad ve ölüleriniz Allah katında şehit olsun. Ve savaşınız melun cahiliyye savaşı, ölülerinizde ateist ve haçlılarla beraber ateşte olmasın. İman edenler Allah yolunda savaşırlar, Kâfirler ise tâğut yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır."

Atatürk'e hakaret, İstanbul'u fethetme çağrısı!

"Ebubekir el-Bağdadi'nin Allah onu korusun emriyle, gece gündüz haçlılara teslim edilmek için mücadele edilen İstanbul'u fethedelim" diye konuşan IŞİD öncüsü konuşmasına aşağıdaki şekilde devam etti:

"Allah'ım kavmimi tevhide, cihada ve  İslam emaatine ilet. Ey Allah'ı inkâr edip tağuta iman edenler! Hatta kibirlenerek, hainlik yaparak, Atanız Atatürk'ün yolunda gidip Allah'ın şeriatinin dışında kanunlar çıkararak, haçlıları, mürtedleri ve ateistleri dost edinerek bizatihi tağut olanlar. Allah'a tevbe edin, onun şeraitiyle hükmedin ve İbrahim'in milletinden olduğunuzu ilan edin. Müslümanlara yardım edin, Allah'ı inkâr edenlerle savaşın. Bunu yapmazsanız, ahiret azabından önce dünya rezilliğini bekleyin. Ey Türkiye'deki muvahid kardeşlerimiz! Nerde olursanız olun ve imkânlarınız nispetince devletiniz olan hilafet devletine yardım edin. Buralara hicret edip kanlarıyla ve canlarıyla halifemize ve hilafet devletine yardım eden kardeşleriniz gibi sizi de bu devlete yardıma çağırıyoruz. Allah'a tevekkül edin. Hilafete yardım etmede acele davranın. Tağutların üzerinizdeki zulmünü görmüyor musunuz? Bu tağutlarla savaşan hilafet devletiyle beraber olun!" 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.