eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr ukrayna savaş Emeklilik Galatasaray Altay şifresiz izle 14 şubat

TEOG sınavında 26 27 Nisan okullar tatil mi

TEOG 2. dönem sınavları yaklaştıkça öğrencilerdeki tatil merakı da artmaya başladı. 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TEOG 2. dönem sınavlarından sonra 28 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmadığı merak edilmeye başlandı.

Ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin liseye geçiş için girecekleri TEOG 2. dönem sınavları 29-27 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak. Peki 26-27 Nisan 2017 ile beraber 28 Nisan Cuma günü okullar tatil olacak mı? Okullar 5 gün tatil mi?

28 NİSAN CUMA OKULLAR TATİL Mİ?

26 Nisan ve 27 Nisan tarihlerinde 8. sınıf öğrencilerinin gireceği TEOG nedeniyle, sınava girmeyecek olan 8. sınıftan düşük olan öğrencilere okullar 2 gün tatil olacak. Öğrenciler şimdi de 28 Nisan Cuma okullar tatil mi? diye merak ediyor. Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB), herhangi bir açıklama yapmadı. Bu nedenle herhangi bir tatil açıklaması olmadığı takdirde 28 Nisan Cuma günü okullarda eğitim devam edecek.

26-27 NİSAN 2017 OKULLAR TATİL Mİ?

26 Nisan ve 27 Nisan'da tamamlanacak olan TEOG sınavlarına katılacak olan 8. sınıf öğrencilerinin, sınav boyunca herhangi bir gürültüye maruz kalmamaları için 26-27 Nisan tarihleri 8. sınıf olmayan tüm öğrencilere tatil olacak.

2 gün boyunca tatil yapacak olan öğrenciler, 28 Nisan Cuma günü tatil edilmediği takdirde eğitimlerine devam edecekler. TEOG sınavlarının yapıldığı günler tatil olacak ancak Cuma günü de bu tatile dahil edilirse, öğrenciler toplamda 5 gün tatil yapmış olacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.