eşya depolama
Emrah Serbes  İncelemesi

Emrah Serbes 1981 yılında Yalova da doğmuş Türk yazardır. Yeraltı edebiyatı niteliğinde ki kitapları birçok okuyucuyla beraber beni de derinden etkilemiştir. Aynı zamanda benim favori dizilerimden olan Behzat Ç.  Adlı diziye senaristlik yapmıştır. Bu diziyle Türk dizilerine farklı bir soluk gelmiştir. Bunun yanında Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminin de senaristliğini üstlenmiştir. Emrah Serbes, Birgün gazetesi için birçok söyleşi yaptığı gibi, Radikal2 için de tiyatro eleştirmenliği yapmıştır. Hayvan dergisinin Ankara temsilciliğini de üstlenmiştir. Siyasi görüşü nedeniyle hakkında açılmış davalar da bulunmaktadır. Özellikle gezi parkı olaylarında gençlerle beraber ön saflarda yer almış ve gezi ruhunu desteklemiştir. Hatta bu neden dolayı da gençlerin büyük bir sevgisini kazanmıştır.

Aynı zaman da koyu Beşiktaşlı ve gençler birliği taraftarıdır. Kitaplarında da bunlarla ilgili küçük tüyolar vermektedir.

Siyasi görüşü ya da hangi takımı tuttuğu beni ek ilgilendirmiyor. Gerçekten severek okuduğum ve beni derinden etkileyen kitapları var. Her kitabı ayrı bir gerçekçidir. Okurken hayatınızdan, çevrenizden bir şeyler bulabileceğiniz kitaplar yazıyor. Eğer Emrah Serbes’i daha önce hiç duymadıysanız hemen bir kitabını alıp okumalısınız. Hatta size önerim ilk defa okuyacaksanız eğer Hikayem Paramparça isimli kitabıyla başlayın. Beni gerçekten derinden etkileyen kitabı Hikayem Paramparça olmuştur. Türkiye de yer altı edebiyatı denilince pek bir yazar insanın aklına gelmiyor. Maalesef iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar azlar. Emrah Serbes de onlardan biridir. Benim size tavsiyem Emrah Serbes’i okumanızdır.

Kitapları;

Her Temas İz Bırakır 2006 yılında basılmıştır.
Son Hafriyat 2008 yılında basılmıştır.
Erken Kaybedenler 2009 yılında basılmıştır.
Hikayem Paramparça 2012 yılında basılmıştır.
Deliduman 2014 yılında basılmış son kitabıdır.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.