eşya depolama

Ermeni demek hakaret kabul edildi!
Hayko Bağdat’ın kendisine Ermeni dediği için hakaret ettiğini söyleyerek mahkemeye tazminat davası açan Melih Gökçek 10 bin liralık tazminat davasını kazandı. Bunun üzerine Hayko Bağdat’ta bir hamle yaparak Melih Gökçek’e hakaret davası açtı. Ankara’nın büyükşehir belediyesini yöneten isim Melih Gökçek Ermeni olarak itham edilmeyi hakaret olarak kabul ediyor oluşu da belirgin bir netlik kazandı.

Bağdat ile Gökçek arasında ne oldu?

Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasında yaşanan tartışmanın gündemde olduğu sıralarda bir sosyal paylaşım sitesinde melihgökçekermeniymiş etiketiyle twitler atılmaya başlanmıştı. Hayko Bağdat’ta bu etiketin altına yorum yapan insanlardan birisiydi. Etiketin altına sayısız yorum ve paylaşımda bulunuldu. Ermeni yazar Hayko Bağdat’ta etiketin altına ironik bir paylaşım ile katıldı. Paylaşımında Ankara’nın bir Ermeni’ye verildiğini söyleyen Bağdat bunun içinde yazıklar olsun ifadesini kullandı. Bunun üzerine harekete geçen Melih Gökçek ve avukatları Hayko Bağdat’a 10 bin liralık tazminat davası açtı.

Ermeni tiksinti veren bir kelime!

Dava dilekçesinde Gökçek ülkesini sevdiğini ve vatan aşığı olduğunun altını çizdi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu vurgulayan Melih Gökçek bunu Hayko Bağdat’ın da bildiğini söyledi. Melih Gökçek’in halk tarafından sevilen ve sayılan bir isim olduğunun iddia edildiği dilekçede halk tarafından sevilen biri için tiksinti veren anlamında kullanılan bir kelime kullanıldığı ifade edilerek Ermeni kelimesinin tiksinti verdiği ima edildi. Melih Gökçek’i Ermeni olarak itham etmenin kişilik hakları açısından ağır bir ihlal olduğunu iddia eden dilekçede bunun sadece Melih Gökçek’e değil ona oy verenlere ve onu sevenlere de yapılmış bir saygısızlık olduğu ifade edildi. Dilekçe Ermeni olduğuna yönelik iddiaların asılsız olduğunu söylemekle kalmayıp sadece kötü şeyler için kullanılan iftira sözcüğüne de yer verdi.

Hayko Bağdat hamle yaptı

Bağdat Melih Gökçek’e dava açtı. Davada Melih Gökçek’in ateist Ermeniler, gezicilerin arkasında Rum ve Ermeniler var, Ermeni PKK gibi ifadelerle attığı twitler delil olarak gösterildi.
 
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.