eşya depolama
Öne Çıkanlar ukrayna savaş Emeklilik Sömestr Şevval Şahin ekmek kaç para

İnsanlık ayıbı! Evli çifte önce işkence sonra tecavüz!
İstanbul Fatih'te uyuşturucu ticareti yapan bir çetenin Suriye uyruklu evli bir çifti surlara köpek tasmasıyla bağlayıp önce işkence sonra da tecavüz ettiği ortaya çıktı.

 Emniyet görevlileri, İstanbul'un Fatih ilçesinde uyuşturucu ticareti yapmakta olan zanlı Suat Ş.’nin Silivri Kapıkale Surları arasında bir ev yaptığını ortaya çıkardı. Surların arasına yapılan bu gizli eve büyük bir baskın düzenlendi. Düzenlenen baskın sonrasında resmen insanlık ayıbı olan bir vahşet ortaya çıkarıldı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotim ekiplerine gelen bir ihbar sonucu, güvenlik görevlileri uyuşturucu satışı yaptığını belirlenen Suat Ş. ve  başında olduğu örgütü takip altına aldı. Şuat Ş.’nin surların arasında baraka yaptığını tespit etti. Ekipler 17 Ağustos günü bölgeye operasyon yaparak Suat Ş.’nin de aralarında bulunduğu 2′si kadın 10 şüpheliyi gözaltına alındı.

Önce işkence sonra tecavüz!
Polis  baskın yapılan surların arasındaki evde baygın bir çift buldu. Suriye uyruklu Ali H. ve eşi Hulud H.’yi baygın halde bulan polis, Suriyeli çiftin bacak, boyun ve ayaklarında yanıklar tespit etti. Emniyet görevlileri, çete lideri Suat Ş.’nin Suriyeli karı ve kocayı zorla tutarak işkence yaptığını ortaya çıkardı.

Polisin yapmış olduğu açıklamadan elde edilmiş olan bilgilere göre ,  Suriye uyruklu Ali H. ilk ifadesinde köpek tasmalarıyla sur duvarına bağlandıklarını söyledi. Günlerce aç susuz bırakıldıklarından da bahseden Ali H, piknik tüpü ile çeşitli yerlerinin yakıldığını ve eşine de tecavüz edildiğini belirtti. Suriyeli çift, çete lideri Suat Ş.’den şikayetçi oldu. Narkotim ekipleri, yaptığı aramalarda 3 tabanca, 2 pompalı tüfek, 111 parça tüp içinde 83 gram metamfetamin, 549 gram esrar ve bin 155 TL para ele geçirdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.