eşya depolama

İstanbul'da eş zamanlı IŞİD operasyonu düzenlendi
 Bugün sabahın erken saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, Pendik ve Başakşehir’de IŞİD’e karşı operasyon başlattı. Operasyona çok sayıda özel harekât polisi de destek verdi.

Konvoy halinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden araçlarla çıkan polis ekipleri, sabah erken saatlerde Pendik ve Başakşehir’e gelerek belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyon yapılan adreslerde ekiplerin aramaları halen devam ederken 3 kişinin Vatan caddesinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alındığı bildirildi.



İZMİR’DE DE 20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İzmir'de de, bölücü terör örgütü PKK 'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik olarak Buca, Karabağlar, Konak, Narlıdere ve Gaziemir ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonda yaklaşık 20 kişi gözaltına alındı.

ADANA'YA DA PKK OPERASYONU

Adana'da da Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri kent genelinde 17 adrese şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. PKK'ya yönelik gerçekleştirildiği belirtilen operasyonda 10 kişi gözaltına alınırken, 5 tabanca, 2 pompalı tüfek, silahlara ait çok sayı da mermi ve örgütsel doküman ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.