eşya depolama
Öne Çıkanlar Kasımpaşa avrupa merkez bankası pkk açılımı Mehmet Dinçerler kan testi

Evli ve Öfkeli 1.bölüm izle, Evli ve Öfkeli oyuncuları kimdir?
 Türk televizyonlarının çok izlenen kanalı Atv'nin yeni sezonda başlayacak olan Evli ve Öfkeli isimli dizisi merakla bekleniyor. Peki Evli ve Öfkeli'nin konusu ne? Başrol oyuncuları kimler? Hepsi www.orghaber.com.tr'de... Merakla beklenen dizinin tanıtım fragmanını sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Atv'nin yeni başlayacak olan dizisi Evli ve Öfkeli 'nin yapımını Süreç Film , yapımcılığını Ali Gündoğdu üstleniyor. Yönetmen koltuğuna Nisa Akman'ın oturduğu, senaryosunu Deniz Dargı ve Cem Görgeç'in yazdığı Evli ve Öfkeli'nin başrolünde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi önemli isimler yer alıyor.

Evli ve Öfkeli tanıtım fragmanı için tıklayınız

Evli ve Öfkeli dizisinin konusu nedir?

Evli ve Öfkeli, aldatılan dört kadının kocalarından intikam alma çabasını konu alıyor. Farklı hayatlara sahip dört kadın, intikam alma yolunda yeni aşklara da yelken açıyorlar. 


Evli ve Öfkeli dizisinin başrol oyuncuları kimlerdir?

Oyuncular                  
  • Birce Akalay
  • Ebru Cündübeyoğlu
  • Sarp Akkaya
  • Yıldız Çağrı Atiksoy
  • Ayça Erturan 

Evli ve Öfkeli fragman izlemek için tıklayınız

Evli ve Öfkeli bölümleri izlemek için tıklayınız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.