eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet mahkum 9 uncu bölüm yağmur covid-19 Sömestr

Mr.Robot 1.sezon 10.bölüm izle , Mr.Robot oyuncuları kimdir?
USA Network kanalında yayınlanan MR.Robot dizisi ilk bölümünden itibaren herkesin bir sonraki bölümü merakla beklemesine neden oldu. Peki Bir Mr Robot'un konusu ne? Başrol oyuncuları kimler? Hepsi www.orghaber.com.tr'de... En çok izlenilen diziler arasına giren Mr.Robot'un 1.sezon 10.bölümünün fragmanını sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

USA Network kanalında yayınlandığı günden bu yana birçok izleyiciği kendine çeken dizinin yönetmenliğini Niels Arden Oplev senaristliğini Sam Esmail yapıyor. İlk sezonu 10 bölüm sürecek olan dizide Eliot karakterine Rami Malek (24, The Pasific), gizli hacker grubunun liderine Christian Slater (Mind Games, Breaking In) hayat verecek. MR. ROBOT, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor. Bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. Çünkü bu adamın Elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerinden biri çalıştığı şirketteki konumudur.

Mr.Robot 1.sezon 10.bölüm fragmanı için tıklayınız

Mr.Robot dizisinin konusu nedir?

MR. ROBOT, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor.
Bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. Çünkü bu adamın Elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerden biri çalıştığı şirketteki konumu.

Mr.Robot başrol oyuncuları kimlerdir?

Oyuncular                          
  • Rami Malek
  • Christian Slater
  • Portia Doubleday
  • Carly Chaikin
  • Gloria Reuben
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.