eşya depolama
Öne Çıkanlar ukrayna savaş Emeklilik Sömestr Şevval Şahin ekmek kaç para

Taksim nostaljik tramvayı 6 ay kapalı

İstanbul'da bulunan nostaljik Taksim tramvay hattının tadilata girecek olması nedeniyle bir süre kapalı kalacağı ifade edildi. Taksim tramvay hattı 6 ay boyunca İstanbullulara hizmet veremeyecek.

İstiklal Caddesi'ne renk katan ve özellikle turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Taksim tramvay hattı bir süreliğine kapanıyor. Altyapı çalışmaları nedeniyle Taksim tramvay hattı 6 ay süresince İstanbullu vatandaşların hizmetinde olmayacak.

Meydan ve Tünel arasında çalışan tramvay seferleri yaklaşık 6 ay boyunca bir süreliğine yapılamayacak. Taksim'in simgesi olan tramvaya binmek ve İstiklal Caddesi'nin klasik bir fotoğrafını çekmek isteyenler ise seferlerin yapılamadığını öğrenince büyük bir şok yaşadılar.

Belediye'den ise Taksim Meydanı'na asılan yazıda, "Taksim Meydanı'ndaki tramvay durağına İstiklal Caddesi'ndeki altyapı yenileme çalışmaları nedeniyle yarından itibaren Nostaljik Tramvay hattı hizmet veremeyecektir. Bu güzergahı kullanacak yolcularımız İstanbul Metrosunu kullanabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadeleri Türkçe, İngilizce duyuru olarak yayımlandı.

Taksim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.