eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Asena Atalay Yaptığı Ayıp İçin Hayko'dan Özür Diledi!


Asena geçtiğimiz günlerde Hayko Cepkin'in fiziksel özelliğiyle dalga geçince sosyal medya haklı olarak karıştı. Hal böyle olunca basın mensupları Asena Atalay'ı arayarak bilgi almak istedi. Sosyal medyadan ağır tepkiler gören Asena Atalay'ı arayan basın mensupları, sorularını Asena Atalay'a yöneltti. 

Haberi Olmadığını Savundu

Hayko Cepkin' ile neden bu şekilde bir fotoğraf koyduğu sorusuna cevap veren Asena Atalay, "Ben ünlüleri kendimle alakalı fotoğraflara koyuyorum. Kendi sayfamda mizah yapıyorum bir nevi. Kimse için bir art niyet beslemiyorum. Hayko'nun o şekildeki halinide kendime benzettim.

"Hayko Cepkin'in durumunu bilmiyordum. Özünde öyle bir durum olduğundan haberim yoktu. Bu şekilde makyaj yapıp, saçını bu şekilde uzatıyor sanıyordum. Ben tarzını bu şekilde sandığım için fotoğrafı koyduğumda yapımcım beni aradı. Hayko'nun fiziksel özelliğinin o şekilde olduğundan bahsetti. Ve ben bunu duyunca çok üzüldüm. Gerçekten samimiyim." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Asena Atalay bilgisi olmadığı için bu şekilde bir olay yaşandığını söyleyerek, Hayko Cepkin'den de özür diledi. Konu hakkında Hayko'dan resmi bir açıklama yapılmadı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.