eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Hande Erçel'e büyük kimler Ti'ye Aldı
Hande Erçel “Oyunculuk eğitimi almalı”
Hande Erçel “Oyunculuk eğitimi almalı”
Hande Erçel'in başrolünü Tolgahan Sayışman ile paylaştığı StarTV'deki 'Siyah İnci' dizisi geçtiğimiz günlerde final yapma kararı almıştı. Dizinin reytinglerde yaşadığı çöküntü Hande Erçel'in oyunculuğuna bağlandı.
4 Şubat 2018 - 12:22
Facebook'ta Paylaş
×

Paylaş

Kapat
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10

Hande Erçel’in başrolünü Tolgahan Sayışman ile paylaştığı ‘Siyah İnci’ isimli dizinin yapımcısı geçtiğimiz günlerde final yapacaklarını sosyal ağ hesabından duyurmuştu. Dizinin reytinglerde yaşadığı çöküş Hande Erçel’in oyunculuğuna bağlandı. Hatta 24 yaşındaki oyuncuya ‘Hande Reçel’ lakabı takıldı.

SOSYAL MEDYADAN AĞIR YORUMLAR YAPILDI

Bazı sosyal ağ hesapları Hande Erçel’in bir türlü ağlayamadığı, bayılamadığı, olaylar karşısında tepki veremediği sahneleri paylaşıp ağır yorumlar yaptı.

HANDE ERÇEL’İ Tİ’YE ALDILAR

2017’nin en iyi kadın oyuncusu seçildiği dönemde de o kadar çok tenkit bölge ve artist oyuncu Demet Akbağ göre da eleştirilen Hande Erçel, dizisi final yapınca tekrar sosyal medyanın diline düştü. Erçel’e “Oyunculuk eğitimi almalı” tweetleri yağdı.
handercel1
handeercel1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.