eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim acun ılıcalı Fenilketonüri testi sokağa çıkma yasağı

Niran Ünsal yine şaşırttı!

Geçtiğimiz  aylarda özellikle kliplerdeki çıplaklık konusunda yaptığı çarpıcı eleştirilerle Türkiye'nin ilgi odağı olan Niran Ünsal, sonrasındaki dönemde özellikle AK Parti yanlısı açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başararak  magazin dünyasının en çok konuşulan ismi haline gelmişti.

"MAŞALLAH DİYELİM AK DOSTLAR"

Ünsal 7 Haziran seçimi sonrası sonuçların açıklanmaya başladığı sırada attığı tweetle takipçilerini şok etti. Destek verdiği parti olan AK Parti'nin İktidar olmak için gereken çoğunluğu elinden kaçırdığı zamanlarda  attığı "% 41,5 maşallah diyelim mi # Ak Dostlar" tweetiyle takipçilerini yorum yağmuruna tutuldu.

"ÜZÜLME..."

Ünlü şarkıcının bu tweeti üzerine takipçileri, "Evet maşallah takarak uğurluyoruz.", "Üzülme iktidar düşer açılırsın." şeklinde yorumlar yaptı.



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.