eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet yağmur covid-19 Sömestr mahkum 9 uncu bölüm

YouTuber Banu Berberoğlu ne kadar para kazanıyor?
Erkek arkadaşı ile birlikte çektiği videolarla uyarı çeken YouTuber Banu Berberoğlu, hakkında meydana çıkan "1 ayda 42 bin lira kazandı" iddiaları hakkında tanımlama yaptı.

Sevdiği makyaj malzemelerini, en fazla yediği abur cuburları ve sevgilisi Mehmet'le geçirdiği anlardan kesitleri takipçileriyle paylaşan Berberoğlu'nun YouTube'daki takipçi sayısı 280 bini buldu. Berberoğlu'nun namına açılan sahte hesaptan yapılan paylaşım ise sosyal medyada fazla tartışıldı. Laf konusu sahte hesap "Siz benimle dalga geçtiniz lakin bugün bugün Youtube'dan hesabıma 42 bin TL yattı" yazılı bir paylaşım yaptı. Bunun üstüne Banu Berberoğlu, kendi ismini taşıyan bir hesap üzerinden "Siz benimle dalga geçtiniz ama bugün Youtube’dan hesabıma 42 bin TL yattı" açıklamasını yalanladı.

Berberoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu hesap benim adıma açılıp beni iftira atmak iftira atmak için yazılmıştır. Arkadaşlar bu hesaba inanıp bana mesajlar, küfürler yazıyorsunuz. Bu Facebook hesabını ben açmadım. Başka Biri açıp sırf fena kullanmak için 42 bin TL kazandı gibi şeyler yazmış beni sevmeyenlerden biri belliki. Aldırış etmeyin bu kişiye. Soru cevap videomu izlerseniz zaten ne dek kazandığımı söylemedim, ordan emin benim yazmadığım. Ben söylesem videomda da söylerdim zaten. Bunu anlamayanlarıda anlamıyorum. Şikayet edin bu hesabı ve inanmayın."

Hayrettin de genç çift ile kanalında yayınlanmak üzere video çekmiş ve laf konusu video kısa sürede 1 milyona yakın birey tarafından izlenmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.