eşya depolama

Arka Sokaklar 440. bölüm fragmanı Kanal D son bölüm tamamı

Arka Sokaklar dizisinin 439. bölümü Kanal D ekranlarında yayında. Arka Sokaklar 440. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Arka Sokaklar dizisinin 440. bölüm fragmanını ve 439. son bölümünü Kanal D ekranlarından full tek parça olarak izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Zafer Ergin ile Şevket Çoruhh'un oynadığı Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle 5 Mayıs Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

ARKA SOKAKLAR 439. BÖLÜM ÖZETİ

Pınar artık boşanmakta kararlıdır. Ali'nin Buse'ye oynadığı oyun kafaları karıştırır. Sonunda Buse'de itirafçı olacak ve tüm gerçekleri anlatacaktır. Pınar Ali'ye inanacak mı?

Baki ise Sevgi'yi kaçırır. Sevgi'yi bulmak için bütün ekip seferber olur. Mesut ise sürekli olarak Selin'e destek verir. Ancak Sevgi sonunda Selin tarafından saklandığı yerden bulunur. Baki'de silah vardır. Selin ise bulduğu silahla Baki'yi vurmak zorunda kalır.

Selin'e soruşturma açılır. Selin'in silahını bulmak için Mesut yoğun çaba harcar. Zeliha'da kuyumcu soygununa tanık olur. Maksut ise bir banka soygununa dahil olmak zorunda kalır. Zeliha artık rehin alınmıştır. Zeliha canlı yayınd bütün olup bitenleri anlatır.

ARKA SOKAKLAR DİZİ KONUSU

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.