eşya depolama
Öne Çıkanlar savaş son durum popeyes şikayet sosyal medya trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm

Bu Şehir Arkandan Gelecek 16. bölüm 26 Nisan neden yok yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek'den bir son dakika açıklaması geldi. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin 16. yeni bölümünün bu akşam 26 Nisan Çarşamba gününde yayınlanmayacağı belirtildi. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi yeni bölüm neden yok?

ATV ekranlarında ilgi ile izlenen dizilerden biri olan Bu Şehir Arkandan Gelecek'in yeni bölümünde bir haber geldi. ATV 26 Nisan yayın akışından çıkartılan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin 16. yeni bölümünün 3 Mayıs Çarşamba akşamında ATV ekranlarında yayınlanacağı ifade edildi.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK NEDEN YOK?

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölümün yerine bu akşam ATV ekranlarında saat 20.45'te Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi olan Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçı ekranlara gelecek.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 16. bölümünü 3 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00'dan ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK KONUSU

Henüz beş yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan Ali'yi, yük gemilerinde aşçılık yapan Rauf sahiplenir ve büyütür. Birlikte gemilerde çalışarak, yirmi dört yılı geride bırakırlar, Rauf, Ali'ye hem annelik hem de babalık yapar, yaşadığı travmayı unutturmak için hayatını ona adar.

Ali, "anne" dediği Rauf'un da desteğiyle, gemicilik eğitimi alır, kimsesiz büyümüş bir çocuk olduğunu, Rauf'un şefkatiyle unutur, yirmi sekiz yaşına geldiğinde, beş dil konuşabilen, yakışıklı, olgun, sosyal bir gemi adamıdır.

Armatör Tekin Mirkelamoğlu'nun kızı Derin ise, Hayatıyla ilgili çok önemli kararların eşiğindedir. Nişanlısı Yiğit'le mutlu sona yaklaştıkça, nedense mutsuzluğu artmaktadır.. Ali'nin içinde bulunduğu gemi limana yanaşırken, Derin de O sabaha yatağından bambaşka bir hayal için kalkar, ama O gün, hayatının değişeceğinin farkında değildir...

Ali yıllardır özellikle İstanbul'a uğrayan gemilerde çalışmak İstememiştir. Yaşadığı büyük travmadan sonra, Şehre küstür, yıllar sonra "Rauf anne"si İstanbul özlemiyle yanıp tutuştuğu için onunla gelmeyi kabul eder, ama tek bir şartı vardır, limana inmeyecektir.

Halbuki Rauf İstanbul'a özellikle Ali için gelmiştir bu şehre.... Kendi hastalığının ilerlediğinin farkındadır. Ölmeden Ali'nin geçmişindeki sırları açığa çıkarmaya, Ali'yi emin ellere emanet etmeye kararlıdır.. Bu sebeple eski boks şampiyonu Şahin Vargı'yı bulur.

Limana ayak bastıklarında olaylar hiç de Rauf'un düşündüğü gibi gelişmez. Ali, gemiden iner inmez, kim olduğunu bilmediği bir kızın hikayesinin kahramanı olur..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.