eşya depolama

İkisini de Sevdim oyuncuları kimler nerede çekiliyor

ATV ekranlarının yeni dizisi İkisini de Sevdim bu akşam ilk bölümü ile başlıyor. İkisini de Sevdim oyuncuları kimlerdir nerede çekiliyor?

Başrollerinde Amine Gülşe, Serdar Şenal, Oktay Gürsoy gibi oyuncuların yer aldığı İkisini de Sevdim dizisi 27 Nisan Perşembe akşamında 1. bölümüyle ATV ekranlarında olacak.

İKİSİNİ DE SEVDİM DİZİ KONUSU

Aynı semtin çocukları olan Suna ve Hasan evlenmeye karar verirler; fakat Hasan sürekli olarak parasızlıktan yakınmaktadır. Demir Bey'in oğulları Murat Karacabey ve Ferhat Karacabey aile şirketini yönetmektedirler. Murat ve Demir Bey Ferhat'ın kirli işlere bulaşmasını engellemeye çalışsalar da Ferhat hiç kimseyi dinlemeden pis işlerin peşini bırakmamaktadır. Ferhat'ın bu hali ev içerisinde sürekli sorunlara yol açmaktadır. Hasan geçici olarak dayısının taksisinde idare etmeye çalışsa da bu durumdan oldukça sıkılmıştır. Suna gazetede çalışmaktadır ve Ferhat Karacabey'in kirli işlerinin peşinden büyük bir haber yapmaya hazırlanmaktadır. Haber yapmaya çalıştığı Karacabey ailesi ise Suna için kolay lokma olmayacaktır. Hasan dayısının taksisiyle yola düşmüşken aniden beklenmeyen bir olayla karşılaşır ve sonrasında Suna'nın ve Hasan'ın hayatı Karacabey ailesi ile kesişir. Bunun sonucunda ise hayatlarının akışı değişecektir.

İKİSİNİ DE SEVDİM OYUNCULARI

Amine Gülşe

Suna

Hikayemizin esas kızı, gazeteci ve mesleğinde yükselmenin eşiğinde. Nişanlısına çok aşık fakat nişanlısı para'nın peşinde. Esas oğlanın abisi kirli işlere karışır ailenin haberini yapmak isterken kendini aşk üçgeninde bulacaktır.

Serdar Şenal

Murat

Hikayemizin esas oğlanı, iş adamı Demir Bey'in oğlu. İşinde başarılı yıldızı parlak her işini dürüstlükle yapan bir karakter. Abisinin kirli işlere girmesi kendisini çok rahatsız eder. Farkına bile varamadan aşkın içinde bulacak kendini.

Oktay Gürsoy

Ferhat Karacabey

Hikayemizin abisi, iş adamı Demir Karacabey'in büyük oğlu. Aile kirli işlerden uzak durmaya çalıştıkça Ferhat sürekli kirli işler peşinde koşmaktadır. Babası ve ailesi ile sürekli tartışma halindedir. Murat ve Suna'nın ilişkisine de sürekli müdahale edecektir.

İkisini de Sevdim dizisinin İstanbul'un eski tarihi semtlerinde çekiliği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.