eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

CHP: 4 Mayıs Saray darbesi
 CHP: 4 Mayıs Saray darbesi

Ak Parti olağanüstü genel kurultay başkanlığını yaptı. Kongre kararından sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu aday olmaması istendi. İl yönetimi ile birlikte açıklama yapma ihtiyacı duyan CHP İzmir Örgütten Sorumlu İl Başkan yardımcısı Asuman Ali Güven, Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında şunları söyledi; ''Ben hakkımı Ahmet Davutoğlu'na helal etmiyorum.'' Dedi.

İl binasında düzenlenen toplantıda Davutoğlu'nun genel başkanlıktan ayrılması gerektiğini öne sürdü. Ahmet Davutoğlu ''4 Mayıs Saray Darbesinden dolayı görevinden ayrılmak istiyor.'' Dedi. Şimdi ise Güven konu hakkında şunu söylüyor; ''4 Mayıs Saray Darbesinin ardından bugünde kaçak saray içerisinde bir görüşme gerçekleşti. Bu görüşme sonrasında Ahmet Davutoğlu görevden istifa etmek istediğini açıkladı.'' Dedi. Güven burada ne demek istiyor? Kaçak saray nedir? 4 Mayıs Saray Darbesi olayı nedir?

Güven'e göre; ''4 Mayıs Saray darbesi olayı Post Modern anlayışını da geçen bir uygulama.'' Erbakan bir zamanlar başbakanlıktan uzaklaştırılmıştı. Şimdi de aynı şekilde Ahmet Davutoğlu Saray darbesi yüzüne görevden uzaklaştırılıyor veya uzaklaşıyor dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.