eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Enerji Bakanı HDP’ye oy verenleri tehdit etti: 3 gün elektriksiz kalınca...
7 Haziran seçimlerinin ardından yüzde 13 oy alan HDP’de emanet oy tartışması başladı. Emanet oyları HDP’nin kaybedeceğini söyleyen Enerji Bakanı Taner Yıldız bu tartışmaya tehdide benzeyen sözlerle katıldı.

Elektrik kesilsin emanet oy kalmaz

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız HDP’ye giden emanet oyları değinerek bu oyların eriyeceğini düşündüğünü belirtti. Enerji Bakanı Taner Yıldız “ "Şu anda HDP'nin 'silahlar sussun, terör olmasın' cümlesini buradaki AK Parti ve hükümetimize söyleyeceğine eğer cesareti varsa PKK'ya söylemesi lazım. PKK'nın yaptıklarını kınaması lazım. HDP'nin 7 Haziran seçimlerinden önce yaptığı şirin gözükmelerin yüzündeki boyanın aktıktan sonra gerçek haline dönüştü. Bir terör dili haline dönüştü. İster erken seçim olsun isterse olmasın HDP'ye verilen emanet oyların önemli bir kesimin ortadan kalkacağına inanıyorum. Hele hele 3 gün elektriksiz kaldığında bunu doğru değerlendireceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.”dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.