eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Erdoğan: Biz yolumuza gidiyoruz sen de yoluna git
 Erdoğan: Biz yolumuza gidiyoruz sen de yoluna git

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhteşem bir misilleme geldi! Erdoğan tarafından AB'e şu söylendi; ''AB bizden terör ile olan yasayı değiştirmemizi istedi. Kusura bakma ama hadi bakalım sen yoluna biz yolumuza'' dedi. 

Erdoğan, İstanbul'da Eyüp Belediyesi Hizmet Binasının açılışına katıldı. Toplu açılış töreninde konuşan Recep Tayyip Erdoğan AB zirvesi için sert konuştu. Erdoğan;
''AB bizden terör ile ilgili olarak yasayı değiştirmemizi istiyor. Kusura bakma ama AB hadi bakalım sen yoluna biz yolumuza'' dedi. Aynı zamanda Erdoğan tarafından AK Parti'nin kongreye gitmesi değerlendirildi.

''Bu tür şeyler hep bayrak yarışıdır. Bende dahil olmak üzere bu görevi milletim için Sayın Abdullah Gül'den aldım. Şimdi ise milletimin kararı ile buraya geldim.'' Dedi. 22 Mayıs'ta yapılacak olan kongre sonrasında yeni bir bayrak yarışı daha ortaya çıkacak. Şimdi ise Ahmet Davutoğlu'ndan bu bayrak alınacak yeni bir kişi gelerek bu bayrağın sahibi olacak. Bu düzen böyle devam edecek dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.