eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

HDP'ye sert sözler söyledi!
 Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, HDP adına çok sert ifadeler kullanıldı. Türkeş, "PKK'nın siyasi kanadıdır HDP. O bakımdan onun önündeki şahısların barış, demokrasi gibi söylemleri, üzülerek söylüyorum ki gerçeği yansıtmıyor." dedi. 
"Olay da ihmal bulunuyor mu? Şu anda bu çok yönlü olarak araştırılmakta ama orada bir güvenlik tedbirinin alınmaması bir zafiyet olarak görülmemektedir. Bir an için düşünün ki, orada miting  yapılacak alandan 2-3 kilometre uzakta, insanlar otobüslerden, trenden, kitle  taşıma araçlarından inip oradan meydana doğru hareket ediyorlar. Gardan gelip  başka işler için şehre giden insanlar da var. Nasıl bir güvenlik tedbiri  alabilirsiniz? Sadece devlet miting alanına giriş ve çıkışları kontrol edebilir.  Onun haricindeki yollarda serbest dolaşım her zaman olduğu gibi yapılıyordu.  Konuşmalara bakıyorum, 'Orada hiç kimse yoktu güvenlik güçleri' diye altını  çizerek bazıları söylüyorlar. Peki güvenlik güçleri olsaydı o zaman da 'Burada bu  güvenlik güçlerinin işi ne' diye tepki olacaktı."

Aymazlık 

"Bu seçim hükümetidir. Bu seçim hükümetini  itham etmeye kalkmak cehaletle eş değer olur. Kendileri girmeyerek bu seçim  hükümetine sorumluluktan kaçtılar. Şimdi sorumluluğu üstlenenlere 'sen niye  sorumlu olarak orada oturuyorsun' demek de aymazlıktan başka hiçbir şey  değildir."

PKK'nın siyasi kanadı HDP'dir 

"HDP'nin yönetim kademesi önde şık bir  görünüm, iyi çocuk görünümünde insanlar ve onun arkasında aslında o siyasi yapıyı  yöneten bir dağ kadrosu vardır. PKK'nın siyasi kanadıdır HDP. O bakımdan onun  önündeki şahısların barış, demokrasi gibi söylemleri, üzülerek söylüyorum ki  gerçeği yansıtmıyor."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.