eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Herkes Refik Kelimesini Merak Ediyor!
 Herkes Refik Kelimesini Merak Ediyor!

Google'da herkes bir gün içerisinde ''Refik'' kelimesinin anlamını araştırdı. Milyonlarca kişi tarafından araştırılan bu sözün sahibi Ahmet Davutoğlu! Dün parti içerisinde olağanüstü genel kurul toplantısı vardı. Karar açıklanırken Ahmet Davutoğlu bir cümlesinin içerisinde ''refik'' kelimesini kullandı. Buna binayen herkes Google'da ''refik'' kelimesinin anlamını aramaya başladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından basın toplantısı düzenlenildi. Ahmet Davutoğlu bu basın toplantısında bir çok kez; ''Arkadaş, dost, eş ve refik'' kelimelerini kullandı. TDK'nın sözlüğünde yer alan bu kelime şuana kadar 234 milyonun üzerinde sorgulandı. TDK'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre refik kelimesinin
anlamı; ''Arkadaş, dost, eş'' olarak geçiyor.

Peki Ahmet Davutoğlu bu konuşmadan neden refik kelimesini kullandı? Refik kelimesini merak eden insanlar bir gün içerisinde milyonlarca kez bu kelimenin anlamını araştırdı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun böyle bir kelimeyi kullanmayı herkesi merak içerisine soktu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.