eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Kabataş’a ‘martı’, Haliç’e ‘tüp tünel’
 Kabataş’a ‘martı’, Haliç’e ‘tüp tünel’

Yıllardır bir türlü çilesi bitmeyen ve İstanbul trafik sorununu çözmek için geliştirilen Haliç Tüp Tünel, Kabataş Transfer Merkezi projeleri İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi. Unkapanı köprüsünü kapattıracak tünel projesini Başkan Topbaş ‘Benim ustalık eserim’ diye tanıtmıştı. İstanbul da halen trafik çilesinin devam etmesi üzerine trafik de yer alan vatandaşların tepkisi de oldukça büyük bir şekilde yerin almaktadır.

Bu anlamda da neredeyse her ev de iki üç adet arabanın olmasıyla da artık günden güne daha fazla bir İstanbul da yer alan trafik sıkıntısı oluşacak ve bu anlamda da birçok kişi toplu taşıma araçlarını tercih ederek bu sıkıntılarından uzaklaşmak istemektedir. Fakat toplu taşıma araçları içerisinde de oluşan sıkışıklık ve tacizlerin de yer almasıyla daha uygun bir koşulda seyahat edilemeyeceği için de kendi özel araçlarını tercih edenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır.

Bu anlamda da İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen ikinci önemli proje ise Kabataş İskelesini ‘transfer merkezi ile büyük bir meydana dönüştürecek ‘martı’ simgeli proje oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.