eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr

Melih Gökçek Bülent Arınç'a Twitter'dan Tepki Gösterdi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çözüm süreci ile ilgili açıklamaları nedeni ile sosyal medya hesabı Twitter’dan sert ifadelerde bulundu..

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çözüm sürecinde yaşanan gelişmeler ile ilgili gündemi sarsacak şok açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı sosyal medya hesabı Twitter’da eleştri yağmuruna tutan Melih Gökçek;

 

“Aziz milletim. Bu açıklamamı yaparken çok fazla düşündüm. Yazmam gerektiğimi hissettim. Ak Parti'mizde fitne ateşini yakmak isteyenler kişiler var. Biz, davamıza ve bugüne kadar toz kondurmadan yolumuza devam ettik. Allah, bu millete ve İslam alemine bir lider bahşetti. Okyanus ötesindeki güçler ve onun maşalarının tek amacı liderimiz Sayın Erdoğan’ı yok etmek. Gezi'yi, 17 ve 25 Aralık'ı denediler yine olmadı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde 7 düvel hep birlikte birleşti. Yine havalarını aldılar. Şimdi 7 Haziran seçimlerinde tek arzuları HDP'yi barajı geçirtmek. Bunun için CHP Genel Merkezi bile HDP'ye çalışıyor. Paralel yapıya talimat geldi oylarını HDP'ye verecekler.”

 

“Paralel yapı çerçevesinde hep bir laf donanıp duruyordu. ‘Ak Parti’ye son anda öyle bir darbe vuracağız ki altından kalkmaları mümkün olmayacak' ifadelerini kullandılar. Hep merak etmişimdir acaba bize nereden vuracaklar? İtiraf etmeliyim böyle bir darbe hiç kimseden beklemiyordum. Bizi içimizden vurmak istediler ve bu darbeyi Bülent Arınç ile gerçekleştirdiler. Herkes Bülent Arınç'ın açıklamasını hükümet adına yapılmış gibi ifade etti. Böyle bir algı oluşturulmak istendi ve de başarılı olundu. Oysa hükümetin bakanlarının bu konuda aşırı rahatsız olduğunu ben zaten daha önceden biliyordum. Olaydan en çok üzüntü duyan kişi ise Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu oldu.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.