eşya depolama

Ankaragücü Hatayspor Bursa TV canlı maç yayını donmadan kesintisiz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon lider Ankaragücü sahasında son maçta Hatayspor'u ağırlıyor. Ankaragücü Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup son hafta maçında şampiyon Ankaragücü evinde son karşılaşmasında Ankara 19 Mayıs stadında Hatayspor'u ağırlıyor. 29 Nisan Pazar günü saat 15.30'da başlayacak olan ve hakem Serkan Ergün'ün yöneteceği Ankaragücü Hatayspor karşılaşması Bursa TV kanalından şifresiz olarak canlı yayınlanacak?

Geçen hafta deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 4-1 deviren Ankaragücü 69 puanla bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek TFF 1. Lig'de oynamaya hak kazandı. Son 2 haftada 2 beraberlik alan Hatayspor ise ligde 59 puanla 3. sırada yer alıyor.

İki takım arasında 18 Aralık 2016 tarihinde oynanan sezonun ilk yarı maçı Antakya Atatürk stadyumunda 1-1 sona ermişti.

ANKARAGÜCÜ - HATAYSPOR

Stat: Ankara 19 Mayıs

Hakem: Serkan Ergün

Saat: 15.30

Yayın: Bursa TV

BURSA TV CANLI İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.