eşya depolama
Öne Çıkanlar ukrayna savaş Emeklilik Sömestr Şevval Şahin ekmek kaç para

Fenerbahçe Çaykur Rizespor beIN Sports şifresiz canlı skor maç sonucu

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçının şifresiz olarak Netspor, Webspor ve Justin TV kanallarından şifresiz olarak canlı izleyebilirsiniz. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçının canlı skor ve maç sonucu haberimizde.

Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında Fenerbahçe evinde Ülker stadyumunda Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. 30 Nisan Pazar saat 16.00'da başlayacak olan ve hakem Ali Palabıyık'ın yöneteceği Fenerbahçe Çaykur Rizespor karşılaşması beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Son 3 haftada 3 galibiyet alan Fenerbahçe geçen hafta deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 devirdi ve 53 puanla 3. sırada yer alırken geçen hafta sahasında Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kalan Çaykur Rizespor ise 24 puanla düşme hattında 17. sırada bulunuyor.

İki takım arasında son olarak 27 Kasım 2016 tarihinde oynanan sezonun ilk yarını maçını Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'a karşı 5-1 kazanmıştı.

FENERBAHÇE - ÇAYKUR RİZESPOR

Stat: Ülker stadyumu

Tarih: 30 Nisan Pazar

Saat: 16.00

Yayın: beIN Sports

FENERBAHÇE ÇAYKUR RİZESPOR ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçını Netspor, Webspor ve Justin TV kanallarından şifresiz olarak canlı izleyebilirsiniz.

İLK 11'LER:

Fenerbahçe: Fabiano, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Aatif, Lens, Moussa Sow

Çaykur Rizespor: Gökhan, Fink, Ali Yakoubi, Saadane, İsmael, Robin Yalçın ,Petrucci, Nosa, Oğuzhan ,Süleyman Koç, Kweuke

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.