eşya depolama
Öne Çıkanlar dolar kaç tl Sömestr sosyal medya avrupa merkez bankası CRP seviyesi

Flaş Flaş Melo sorunu çözüldü, Felipe Melo, Galatasaray ile 2 yıl daha!
Galatasaray Felipe Melo ile sorununu çözdü, Galatasaray Melo ile 2 yıl daha sözleşme uzattı. Melo’nun gidip kalma durumunun ne olacağı konusu bu sözleşmeyle netlik kazandı.
 
Galatasaray'da Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'nun sözleşmesi 2 yıl uzatıldı.

Sarı-kırmızılı kulüp, adı Inter ile anılan Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo'nun sözleşmesini uzatmaya karar verdi ve uzattı. Avusturya'da yapılan ilk etap kamp çalışmalarına katılmayan ve takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirerek Inter ile görüşme halinde olan Melo, transfer sürecinde hazırlık maçlarında ve Bursaspor ile oynanan Süper Kupa maçlarının hiç birinde forma giyememişti.
İtalyan ekibi Inter'in takas formülüyle kadrosuna katmak istediği Melo'yu Galatasaray yönetimi ise bonservis bedeli karşılığında satmak istiyordu. İki kulüp arasında Melo için anlaşma sağlanamazken, yıldız oyuncu sarı-kırmızılı takımda kaldı. Sözleşmesi 2016 yılında sona erecek olan Melo'nun mukavelesi 2 yıl daha uzatıldı.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.