eşya depolama

Göztepe Sivasspor TRT Spor canlı maç yayını

TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Sivasspor deplasmanda Göztepe'ye konuk oluyor. Göztepe Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hanggi kanalda?

TFF 1. Lig 31. hafta maçında Göztepe sahasında Bornova İlçe stadında Sivasspor'u ağırlıyor. 3 Nisan Çarşamba saat 16.00'da başlayacak olan ve hakem Fırat Aydınus'un yöneteceği Göztepe Sivasspor maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Geçen hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 1-0 kaybeden Göztepe46 puanla 7. sırada yer alırken son hafta sahasında Giresunspor'u 2-0 deviren Sivasspor ise zirvenin 5 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor.

İki takım arasında 18 Ocak 2017 tarihinde İzmir Atatürk stadında oynanan karşılaşmayı Sivasspor deplasmanda Göztepe karşısında 20 kazanmıştı.

GÖZTEPE - SİVASSPOR

Stat: Bornova İlçe

Tarih: 3 Mayıs Çarşamba

Saat: 16.00

Yayın: TRT Spor

TRT SPOR CANLI İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.