eşya depolama

Manchester United Club Brugge maçı izle! Manchester United Club Brugge canlı izle.
Manchester United Club Brugge ile şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Manchester United Club Brugge old Trafford stadında kapışıyor. Manchester United Club Brugge'u yep yeni kadrosuyla karşılıyor. Manchester United Club Brugge maçını sitemizden canlı olarak takip edebilirsiniz. Manchester United Club Brugge maçı izle! Manchester United Club Brugge canlı izle.


Manchester United Club Brugge ile Şampiyonlar Ligi Play - Off maçında karşı karşıya geliyor. Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger, Memphis Depay, Matteo Darmian gibi oyuncuları kadrosuna katan ve 100 milyon euroya yakın bir para harcayan Van Gaal ve ekibi, geçen sezon katılamadıkları Şampiyonlar Ligi'ne bu sezon geri dönüş yapmak istiyor.

MANCHESTER UNİTED  3 - CLUB BRUGGE 1 MAÇ DEVAM EDİYOR

GOLLER : 8' Michael Carrick (kk) , Depay 13', 43', Fellani 90'



Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ı UEFA  Avrupa Ligi'nin dışına itmeyi başaran ve  Belçika Ligi'ni de Gent'in arkasında ikinci sırada tamamlayan Club Brugge ise ilk maçtan avantajlı bir skorla dönmenin hesabını yapıyor.

İlk 11'ler: 
Manchester United'ın Club Brugge maçı 11'i: Romero, Darmian, Smalling, Blind, Shaw, Carrick, Schneiderlin, Mata, Memphis, Januzaj, Rooney.


Club Brugge'ün Manchester United maçı 11'i: Bruzzese, Cools, Mechele, Duarte, De Bock, Simons, Vormer, Vázquez, Dierckx, Diaby, Bolingoli.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.