eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

PSG çıldırdı, şok transferler: Messi, Ronaldo, Neymar’ı transfer edecek!
Transfer sezonunu rakiplerine göre durgun geçiren PSG flaş bir transfer atağı yapmayı planlıyor. PSG’nin flaş olarak planladığı transfer atağına göre Messi, Ronaldo ve Neymar PSG’ye transfer edilecek!
 
Transfer sezonunun durgun isimleri arasında yer alan PSG Fransız basınına göre büyük bir transfer planının  peşinde. Bu sezon transfer için bütçe harcamak istemeyen ancak seneye transfer sezonunda kesenin ağzını sonuna kadar açmayı planlayan PSG iki dünya yıldızı Ronaldo ve Messi’nin yanı sıra Neymar’ı da kadrosuna kazandırmayı planlıyor. Le Parisien gazetesi muhabiri Severac’e göre PSG önümüzdeki transfer sezonu için flaş isimleri listesine koydu. PSG’yi düşündüren tek şey dünya yıldızlarını ikna edip edemeyecek olması. Maddi anlamda her sıkıntının aşılacağını düşünen PSG yöneticileri transfer için bütçeyi sonuna kadar açacak.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.