eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike acun ılıcalı Halil İbrahim Fenilketonüri testi toyota

Real Madrid – Galatasaray D-Smart TurkSat 4A Şifresiz canlı izle!

Real Madrid – Galatasaray maçını D-Smart platformundan Smart Spor kanalından şifresiz olarak canlı olarak izleyebilirsiniz. Real Madrid – Galatasaray maçını D-Smart ekranlarından Turksat 4A frekansı üzerinden şifresiz canlı olarak izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz sezonu 3 kupayla kapatan Galatasaray bu sezon en ciddi hazırlık maçı sınavına çıkacak. Real Madrid karşısında ter dökecek olan Galatasaray'da heyecan devam ediyor. Real Madrid - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid - Galatasaray maçı hakkında tüm detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz sezonu kupalarla bitiren Galatasaray, en ciddi hazırlık sınavına çıkıyor. Real Madrid ile oynayacağı hazırlık maçının Türkiye Lig'i ve Şampiyonlar Lig'i için ciddi bir hazırlanma sınavı olduğu düşünülüyor.

Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma DSmart'ın Smart Spor (77. kanal) kanalından naklen yayınlanacak.

Real Madrid – Galatasaray D-Smart TurkSat 4A Şifresiz canlı izle

Galatasaray, İspanyol devi Real Madrid ile 18 Ağustos Salı günü deplasmanda hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Sarı Kırmızılı kulüpten "Madrid’de dev buluşma" başlığıyla yapılan açıklamada, "Türkiye’nin ilk ve tek 4 yıldızlı takımı Galatasaray, dünya devi Real Madrid’in davetlisi olarak İspanya’ya gidiyor. Sarı Kırmızılılar ile Los Galacticos, 36. Santiago Bernabeu Kupası kapsamında 18 Ağustos Salı günü TSİ 23.30’da Santiago Bernabeu Stadyumu’nda karşılaşacak" ifadeleri kullanıldı.

Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma DSmart'ın Smart Spor (77. kanal) kanalından naklen yayınlanacak. Galatasaray ile Real Madrid takımları 2011 yılında da hazırlık maçı yapmış ve karşılaşmayı İspanyol ekibi 2-1 kazanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.