eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet yağmur covid-19 Sömestr mahkum 9 uncu bölüm

Real Madrid - Galatasaray Real Madrid Tv Biss Key 2015 (Şifresiz) Uydu Frekansları!

Real Madrid ile Galatasaray Santiago Bernabeu Kupası’nda karşı karşıya geliyor. Real Madrid Tv yayın frekansı biss keyleri ile Real Madrid – Galatasaray maçını şifresiz olarak canlı yayınlıyor. Real Madrid Tv yayın frekansları sitemizde. Real Madrid Tv yayın frekanslarını ve biss keyi sitemizden bulabilirsiniz.

Maçı canlı olarak takip etmek için tıklayınız


FREKANSLARI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYIP FOTO GALERİMİZE GİDEBİLİRSİNİZ

İşte Real Madrid Tv yayın frekansı :

Biss key bilgilerine ulaştıktan sonra buradan paylaşılacaktır.

 

Ayrıca Real Madrid Tv maç günü sitemizden canlı olarak yayında olacaktır.

 

Bu kanal Real Madrid-Galatasaray maçını uydudan şifresiz veren yabancı kanallar arasında yer almaktadır.

 

1911-1927 yıllarında formasını giydiği Real Madrid Kulübü'nün, 1943'ten yaşamını kaybettiği 1978 yılına kadar başkanlığını yapan Santiago Bernabeu'nun anısına yapılan turnuva, ilk kez 1979'da düzenlendi. 1. Santiago Bernabeu Kupası'nı, finalde Hollanda'nın Ajax takımını 2-0 yenen Alman kulübü Bayern Münih kazandı. Her yıl ağustos sonu ile eylül başında sezona hazırlık amacıyla organize edilen turnuvada, 1985'e kadar 4 takım mücadele etti. 1986'da da 4 takımın yer aldığı kupa, 1987'den itibaren Real Madrid ile davet ettiği kulüp arasında oynandı. Turnuvaya, kulübün 100. kuruluş yıl dönümü olan 2002'de bir seferliğine 4 takım katıldı.

 

BURAK YILMAZ KADRODA YOK

 

Sarı-kırmızılı takımın, Real Madrid maçı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Fernando Muslera, İsmail Çipe, Alex Telles, Hakan Balta, Lionel Carole, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Emre Çolak, Umut Bulut, Lukas Podolski.

 

GOL YEMİYOR

 

37 gün süren sezon öncesi çalışmaları kapsamında şimdiye kadar 7 hazırlık maçı oynayan Real Madrid, sadece 2 gol yiyerek defansta hazır bir görüntü çizdi.

 

Real Madrid ile Galatasaray arasındaki mücadele yarın TSİ 23.30'da başlayacak. Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma DSmart'ın Smart Spor (77. kanal) kanalından canlı izlenebilecek.

Cimbom, Eflatun Beyazlı Real Madrid ile 2011 yılında da karşılaşmış ve müsabakayı İspanyol devi 2-1 kazanmıştı. Maçın, fiyatları 15 ila 125 avro arasında değişen biletleri ise tamamen satılmış durumda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.