eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

'Trabzonspor' için şok iddia: 'Trabzonsporlu futbolcu idmana silahla geliyor!'
TRT Trabzon muhabiri Barış Yurduseven Trabzon için şok bir iddia ortaya attı. Trabzonsporlu bir oyuncunun idmanlara silahla geldiğini söyleyen Yurduseven o oyuncunun Aykut Demir olmadığını dile getirdi.
TRT’nin Trabzon muhabirliğini yapan Barış Yurduseven Trabzonspor için gündemi sarsacak şok bir iddiada bulundu. İddiasına göre Trabzonspor’da bir oyuncu idmanlara gelirken belinde silahla geliyor. Artan tepkiler ve oyuncu tahminlerinden sonra yeniden paylaşımda bulunan Yurduseven oyuncunun kim olduğunu açıklamadı ama kim olmadığı hakkında bilgi verdi. O oyuncunun Aykut Demir olmadığını söyleyen Yurduseven silah taşıyan oyuncunun yabancı uyruklu olduğunu da dile getirdi. Yurduseven "Bir futbol takımında bir futbolcu antrenmana belinde silahla geliyorsa, tavsiyem; futbolcu değil psikolog transferine yoğunlaşmanızdır." dedikten sonra "Duyduğum lüzum üzerine; bahsi geçen futbolcu Aykut Demir değildir. Vahim olan ise bu futbolcunun yabancı uyruklu olmasıdır" ifadelerini kullandı.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.