eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr sosyal medya

Facebook, Messenger oyunlarıyla devrim yaratacak

Aylık ortalama 1 milyar ve üzeri aktif üyesi olan sosyal medya sitesi Facebook, geçtiğimiz aylarda geliştirdiği Instant Games projesi ile ses getirmeyi başardı.

Proje tüm dünya genelinde aktif değildi ancak yeni yapılan güncelleme ile birlikte tüm dünyada kullanıma sunuldu. Facebook, messenger kullanan kullanıcıları düşünerek geliştirdiği bu özellik ile messengerde sıkılan kullanıcılar anlık olarak oyun oynayabilecek ve bu sayede kullanıcıların messenger de durma süresi daha da artacak gibi gözüküyor. 

Sürekli kendini geliştiren facebook şirketi, Anlık Oyunlar yani Instant Games projesi ile Messengeri sadece mesajlaşma uygulaması halinden çıkarmayı ve tamamen ayrı bir sosyal platform yapmayı hedefliyor diyebiliriz. İnsanlar arkadaşları ve tanıdıkları ile birlikte rekabetli ve heyecan dolu bir şekilde Facebook'ta oyun oynayabilecek. Bu sayede vakit öldürebilecekler. Anlaşılan keyifli ve heyecanlı saatler bizleri bekliyor olacak.

Messenger’ın oyun deneyimini daha fazla pratik ve muhteşem hale getiren bu yeniliği ile birlikte kullanıcılara sunulan ilk oyunlardan biri de Zynga’nın Words With Friends oldu.
Dünya genelinde çok fazla ilgi gören Words With Friends artık telefonlardan indirilmeye gerek kalmadan direkt Messenger üzerinden oynanabilecek. Şunu belirtmekte de fayda var,
Facebook Messenger’ın oyun alternatifleri Words With Friends ile kısıtlı kalmayacağı gibi yaşadığınız ülkeye ve tercihiniz olan akıllı telefona göre de değişkenlik gösterecek. Yaklaşık olarak 50 oyun alternatifi olduğu söylenen bu proje kullanıcılarını bekliyor diyebiliriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.