eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile merkez bankası içişleri bakanlığı Galatasaray Altay şifresiz izle

IPhone 6S ne zaman satışa sunuluyor?
 Apple'ın yeni akıllı telefon modellerinden olan IPhone 6S 18 Eylül'de satışa çıkacak.
Kısa zaman öncesinde belirtilmiş olan Best Buy AppleCare sızıntısını doğrular şekilde Apple'ın yeni akıllı telefon modelleri olan İPhone 6S ve IPhone 6S Plus'un 18 Eylül'de satışa çıkacağı açıklandı. Cihazların ön siparişleri ise bu tarihten bir hafta öncesinde alınmaya başlanacak. Alışılageldik şekilde Apple İOS işletim sistemli olan yeni akıllı telefonları Çarşamba günü yani 9 Eylül'de tanıtıma çıkaracaklar. 11 Eylül'de ön siparişler alınmaya başlanacak ve 18 Eylül'de ise satışa sunulmuş olacak. 

İPhone 6S'in yeni ve önemli iyileştirmeler sunacağı beklenmektedir. Akıllı telefonların Force Touch teknolojili ekranı, daha yüksek performanslı olan A9 yongası ve 12 MP çözünürlüğe sahip olan ana kamera içermesine kesin gözü ile bakılmaktadır. Gelişmeleri ise sizlere anlatmaya devam edeceğiz. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.